Igor Panjan

director SmartPA d.o.o.

Adrenalinski teambuilding, dan poln raznolikih izzivov, ki so preizkušali našo voljo in moč, je potekal v sproščenem, zabavnem vzdušju. Tina Kastelic je poskrbela za občutek varnosti in hkrati našla spodbudne besede za vsak težek korak. Adrenalin pa nam je povrnil moči za delovne dni in poskrbel, da se je ekipa še bolj povezala. Še enkrat hvala ekipi Kompetence za odlično pripravljen program.

mag. Maja Čibej

Izvršna direktorica Beti d.d.

Naše sodelovanje s Kompetenco d.o.o. nas je navdušilo predvsem zato, ker so učinki dolgotrajni. Sodelavci, ki so se udeležili usposabljanj, se pogosto v konfliktnih situacijah spomnijo načinov ravnanja, ki so jih trenirali. Ker smo imeli usposabljanja v našem podjetju s celotno vodstveno ekipo, nam to tudi pomaga, da drugega lahko spomnimo na nove načine vedenja in naučene veščine prenašamo tudi do drugih naših sodelavcev. Naučili smo se praktično uporabnih veščin reševanja izzivov s področja komunikacije in vodenja, hkrati pa je usposabljanje dobro povezalo našo vodstveno ekipo.

Mateja Vodičar

DIREKTORICA PRIMA FILTERTEHNIKA D.O.O.

Zelo zanimivo predavanje, ki nam je večkrat odprlo oči. Pridobljeno znanje že s pridom uporabljamo v  praksi.

Marjeta Peternel

Vodja razvoja kadrov, Salus veletrgovina d.o.o.

Z gospo Jano sodelujemo na področju coachinga. Spoznali smo se na seminarju, ravno v pravem trenutku, ko smo jo najbolj potrebovali. Všeč nam je njen celostni pristop, prepletanje teorije in realnih situacij in takojšnje razumevane dimenzij podjetja. Delo in učenje z njo je zabavno. Z njeno pomočjo smo spoznali naše skrite kotičke in talente in spretno nas je opolnomočila za boljše delo. Iskrena hvala!Stranke, ki nam zaupajo