Teambuildingi

„ Sprostite se, povežite v pravi tim in seveda se nasmejte. “

IMPRO TEAMBUILDINGI Z LASTNIKI HUMORJA

Skozi improvizacijsko igro se spopadite tako s timskimi kot poslovnimi izzivi. Sprostite se, povežite v pravi tim in seveda se nasmejte. Lastniki humorja, ki so izkušeni »improligaši«, vam bodo pomagali, da se boste lažje ogreli in vživeli v vaše vloge.

KULINARIČNI TEAMBUILDINGI – Slovensko kosilo v Nežkini hiši

Če gre ljubezen res skozi želodec, lahko pripomore tudi k gradnji vašega tima. Zavihajte si rokave, zavežite predpasnike in se podajte v timsko kulinarično avanturo. Ekološko, domače in vrhunsko, združeno na enem krožniku, pod budnim očesom kulinaričnega guruja Tomaža Bolke (Gostilna Krištof).

GOL A-Ž – preživetje v naravi

Dva tima, ena naloga – teči, najti in pridobiti si s ciljem čim hitreje najti sestavine za golaž in si skuhati pojedino. Za zmago so odločilni streli na GOL. Dodatne veščine boste pridobivali pod vodstvom svetovno znanega trenerja specialnih enot Braneta S. Červeka. Uspeh je za drzne.

SLIKARSKI TEAMBUILDINGI – Od pike do slike, iz skupine v tim

Sprejmite timski izziv skozi svet barv, čopičev in besed. Ustvarite svojo umetnino, ki bo plod timskega sodelovanja in komunikacije pod mentorstvom akademske slikarke in učiteljice Nataše Jan Virent. Končni izdelek ne bo imel le umetniške cene, temveč vas bo spomnil na zabavo, smeh sodelavcev, umazane čopiče in roke ter predvsem na novo zgrajene vezi, ki se bodo tako še okrepile.

ADRENALINSKI TEAMBUILDING

Vemo, da trg dandanes zahteva, da se znamo prilagodit. Povežite se, začutite timsko energijo in skupaj premagajte adrenalinske izzive. Če ste ljubitelji športa, akcije, zabave in adrenalina, bo to pustolovščina vašega življenja. .

TEAMBOUNDING

Včasih si želimo le malo timske popestritve, bodisi na našem pikniku, letni zabavi ali poslovnem dogodku. Vaš program lahko poplestrimo z nogometnim ali plesnim teambuildingom, lahko vas zaposlimo z ustvarjanjem vašega timskega vlaka, ali pa vas naučimo zmešati čisto vaš koktail.

Dober glas se širi v deveto vas…

[izpisi_mnenje, st=”2″]